Personal

epp

 

 

 

Epp Torberntsson. Ägare och Florist med ursprung från Estland. En positiv tjej som älskar sitt jobb. Håller i trådarna i båda butiker och är också mamma till  två killar Joel och David. Epp har jobbat som florist i Estland, New York och de senaste 15 åren i Sverige.

 

 

jenny b

 

 

 

Jenny Berntsson. Uddevalla tjejen som har drivit en egen affär i flera år men när familjen blev större bestämde sig satsa mer på egen tid. Nu är vi jätteglada att hon har hamnat hos oss med bra erfarenhet i ryggen och härlig leende på läpparna. Jenny är världssnabbast att göra fina buketter trots att hon är vänsterhänt :)

 

sandra

 

 

 

 

Sandra Blom Sandra är vår nyaste tillskott. En liten glädjespridare med full fart. Efter sin mammaledighet med två härliga ungar så började Sandra hos oss hösten 2017. De gör en härlig combo med Jenny och Helen som alltid har roligt på jobbet. Ingenting är omöjligt,  vare det rör sig om att bära lådor som är större än henne eller ge sig i ut i regn och rusk.

 

Helen N

 

 

 

Helen Norrman. Tjejen från Tanumstrakten som jobbar måndagar och torsdagar i regel då behovet är som störst! Hon ser till att våra krukväxter blir vattnade och hjälper till med allt som behövs. Hon älskar den sociala biten av vårt jobb, alltså kundkontakten och också umgänget med oss arbetskamrater.  Hon har härlig humor och vi är avundsjuka på hennes fina  lockar och bekantskap i trakterna.

 

Michael Torberntsson. Ägare och ekonom.  Michael ser till att affärerna går bra och tar hand om det administrativa. Han ser också till att alla bud på jul blir utkörda.

 

Extrapersonal. På sommartid behöver vi också extrapersonal. Då ser vi alltid till att vi har duktiga florister som kan ta väl hand om alla kunder.